Uw leverancier voor na-isolatieapparatuur

Met jarenlange ervaring in de technische bedrijfsmachines heeft machinereparatie Wassink zich gespecialiseerd in apparatuur voor het na-isoleren van spouwmuren. Wij onderhouden en repareren de apparatuur voor het na-isoleren maar kunnen deze ook leveren. 

Door de spouwmuren professioneel te laten isoleren kan men flink besparen op de energierekening. Het na-isoleren is een specialistisch vak en vraagt om goede en nauwkeurige machines.

Wij dragen zorg voor de hele machine, van het leveren tot onderhouden. U kunt op deze manier zo efficiënt mogelijk blijven werken. De machine wordt volledig geleverd, inclusief alle toebehoren.

Aluminium parelblaaspistool

Ons eigen ontwerp, een aluminium-parelblaaspistool zorgt ervoor dat EPS isolatieparels middels het venturi-principe worden verwerkt.

Het blaaspistool zuigt de parels aan en door een speciale nozzle worden de parels voorzien van speciale lijm. Afhankelijk van de voegbreedte kan een inblaasmondstuk van 16, 18 20 of 22 mm op het pistool worden geschroefd. 

Om ervoor te zorgen dat de geavanceerde apparatuur langer meegaat is regelmatig onderhoud essentieel. Door goed en terdege onderhoud van het materiaal wordt de levensduur verlengd en de veiligheid voor de gebruiker tot het maximale gewaarborgd.