Betrouwbare keuringen voor veilige en vertrouwde machines

Neem contact op

Betrouwbare keuringen voor veilige en vertrouwde machines

Neem contact op

Machinereparatie M. Wassink in Ulft verzorgt naast het onderhoud en reparaties ook het keuren van bedrijfsmachines. De machines ondergaan tijdens deze keuring een grondige inspectie en worden uitvoerig getest. Wij zijn DEKRA-gecertificeerd waardoor u verzekerd bent van een betrouwbare keuringspartner.

De Arbo-wetverplichtingen

De Arbo-wet stelt dat
werkgevers verantwoordelijk zijn voor goede arbeidsomstandigheden. Dit betekent ook dat de elektrische arbeidsmiddelen binnen bedrijven veilig moeten zijn. U wilt aan de medewerkers en klanten aantonen dat dit bij de door u geïnspecteerde arbeidsmiddelen het geval is. Zo weet u zeker dat het in uw organisatie veilig werken is. Dat kan met een Dekra Certificaat voor inspecterende bedrijven een nieuwe SCIOS Scope 9 Certificatieregeling. Deze regeling is erkend door de Raad voor Accreditatie en het certificaat bevestigt dat een organisatie volgens de wettelijk gestelde eisen handelt.

Wat houdt de nieuwe
SCIOS regeling in:
- een kwaliteitsmanagementsysteem op basis van NEN-EN-ISO 9001 met een jaarlijks een audit;
- iedere 18 maanden een praktijkaudit voor inspecteurs;
- iedere 3 jaar dienen inspecteurs een examen af te leggen.

NEN-keuringen

Wij verzorgen de keuringen volgens de Europese Normen voor uw:
  • Elektrische arbeidsmiddelen
  • Klimmateriaal
  • Tuin- en parkmachines
  • Bouwmachines

Wilt u dat uw bedrijfsmachines getest en gekeurd worden, zodat u er zeker van kunt zijn dat ze veilig en betrouwbaar zijn? Bel Machinereparatie M. Wassink op 0315685634 voor een afspraak.