Bekwame machinereparatie zodat uw machines snel weer in gebruik zijn

Neem contact op

Bekwame machinereparatie zodat uw machines snel weer in gebruik zijn

Neem contact op

Wij begrijpen dat uw machines onmisbaar zijn en moeten blijven werken. Machineonderhoud is hierbij essentieel en kan problemen voorkomen. Is uw machine defect? Dan repareren wij deze snel en vakkundig voor u.

Productiviteit bovenaan

Met onze mobiele werkplaats zijn wij flexibel en snel inzetbaar. Om uw bedrijfsmachines weer snel aan het werk te hebben voeren wij de meeste reparaties bij u op locatie uit. Door te denken in oplossingen zijn vrijwel alle reparaties uit te voeren, lukt dit niet direct op uw locatie voeren wij deze uit in onze eigen werkplaats in Ulft.


Machinereparatie M. Wassink is gespecialiseerd in dit onderhoud maar draagt tevens zorg voor de reparaties van vrijwel alle bedrijfsmachines:

  • Elektrische arbeidsmiddelen
  • Pneumatische machines
  • Bouwmachines
  • Tuin en Parkmachines
  • Compressoren
  • Aggregaten
  • Pompen
  • Airlesspomp systemen
  • Hydrauliek
  • Stationaire machines
Maar ook voor onderhoud en reparatie aan bijvoorbeeld stroom- en verdeelkasten of verplaatsbare leidingen kunt u bij ons terecht.

Uw leverancier voor na-isolatieapparatuur

Met jarenlange ervaring in de technische bedrijfsmachines heeft Machinereparatie M. Wassink zich gespecialiseerd in apparatuur voor het na-isoleren van spouwmuren. Wij onderhouden en repareren de apparatuur voor het na-isoleren maar kunnen deze ook leveren.

Door de spouwmuren professioneel te laten isoleren kan men flink besparen op de energierekening. Het na-isoleren is een specialistisch vak en vraagt om goede en nauwkeurige machines.

Wij dragen zorg voor de hele machine, van het leveren tot onderhouden. U kunt op deze manier zo efficiënt mogelijk blijven werken. De machine wordt volledig geleverd, inclusief alle toebehoren.

Ons eigen ontwerp, een aluminium-parelblaaspistool zorgt ervoor dat EPS isolatieparels middels het venturi-principe worden verwerkt.


Het blaaspistool zuigt de parels aan en door een speciale nozzle worden de parels voorzien van speciale lijm. Afhankelijk van de voegbreedte kan een inblaasmondstuk van 16, 18 20 of 22 mm op het pistool worden geschroefd.

Om ervoor te zorgen dat de geavanceerde apparatuur langer meegaat is regelmatig onderhoud essentieel. Door goed en terdege onderhoud van het materiaal wordt de levensduur verlengd en de veiligheid voor de gebruiker tot het maximale gewaarborgd.

Wilt u meer informatie over na-isolatie of moet een van uw bedrijfsmachines gerepareerd worden? Neem contact op met Machinereparatie M. Wassink voor snelle en bekwame service rond Ulft.